MENU

Keep it simple*

Environment - Plastics - Piping - Building

Benvitec hervat haar werkzaamheden vanaf maandag 6 april a.s. met de nodige extra veiligheidsmaatregelen.

Category: Algemeen nieuws

Op 19 maart 2020 besloten we om de uitvoering van al onze werkzaamheden tijdelijk op te schorten. Dit om de gezondheid van onze medewerkers en onze klanten te kunnen vrijwaren tijdens de huidige coronacrisis.

De tijdelijke sluiting heeft onze leidinggevenden de tijd en mogelijkheid geboden om na te denken over extra veiligheidsmaatregelen, m.b.t. social distancing hygiënische kwesties, … Na grondig overleg en na de oproep van de regering om de werkzaamheden, indien mogelijk, te hervatten, heeft Benvitec beslist om vanaf maandag 6 april a.s. haar werken met veel enthousiasme, maar op een verantwoordelijke manier, opnieuw op te starten.

Onze eerste zorg is en blijft uiteraard de gezondheid van onze medewerkers en onze klanten. We garanderen dat de heropstart van de werkzaamheden daarom op een uiterst veilige en volledig verantwoorde manier zal kunnen gebeuren. We rekenen hierbij ook op de verantwoordelijkheid en het gezond verstand van iedere Benvitec’er.

Heeft u vragen, opmerkingen of bedenkingen? Aarzel dan niet om contact op de nemen met uw vaste contactpersoon bij Benvitec. Wij horen het graag!

Alvast hartelijk dank voor uw begrip!

We wensen u het allerbeste en hopen dat u en uw familie gezond mogen blijven!

Met vriendelijke groet,

Het Benvitec Team

Nieuwscategorieën

Volg het nieuws via RSS

Benvitec RSS Feed